Що робити, якщо ви опинилися під слідством?

Будь-яка людина може абсолютно раптово опинитись в ситуації, коли вона стає учасником слідчого процесу. Як правило, мало хто виявляється підготовлений до цього, що і призводить потім до поглиблення положення підсудного. Необхідно заздалегідь запастися знаннями про те, як варто поводитися, щоб уникнути неприємностей і якомога швидше вибратися зі скрутного становища.

В першу чергу, важливо зберігати спокій і не коментувати те, що відбувається без присутності адвоката. Саме в разі екстрених ситуацій ти як ніколи раніше починаєш цінувати підтримку кваліфікованого фахівця у галузі юриспруденції, з яким укладено співпрацю на постійній основі. Він попередньо консультує клієнта в разі ймовірності виникнення неприємної ситуації і в терміновому порядку виїжджає на місце дії.

Крім того, важливо дотримуватися порад приватного юриста, з яким ви співпрацюєте. Він завжди зацікавлений у вашому якнайшвидшому звільненні. Не приховуйте від нього факти, які будуть важливі для слідства і навіть найдрібніші деталі. Це може тільки нашкодити вам. Важливо надавати адвокату всю інформацію чесно і відкрито.

Дотримуючись цих нескладних правил ви опинитесь захищеними від додаткових непередбачуваних нюансів, і вже незабаром зможете забути про таку неприємну історію, як слідчий процес!