Чому варто вибирати приватного, а не державного адвоката?

Коли людині пред'являють звинувачення і затримують до з'ясування обставин (що й означає початок слідчого процесу), він має право на отримання адвокатських послуг. Звичайно ж, на місці затримання вам буде запропонована допомога державного адвоката. Вона буде безкоштовною для вас, однак про якість виконаної роботи навряд чи можна буде відгукнутися схвально.

Нарівні з головною перевагою державного адвоката - низькою ціною (точніше відсутністю фінансової оплати) його послуг, можна знайти масу недоліків, наприклад - низька якість консультації, відсутність постійного супроводу клієнта, низький рівень довіри і взаємодії між юристом і підсудним, відсутність бажання і мотивації адвоката до роботи, повна незацікавленість долею клієнта.

Звичайно, навряд чи ви повірите в щирість бажання допомогти вам. Варто чесно зауважити, що головною відмінністю є важливість власного рейтингу, статусу і кількості задоволених клієнтів для приватного адвоката. Адже, саме завдяки цьому він залишається затребуваним на ринку, що підтверджує якість його послуг. Ви можете відразу ж відмовитися від державного співробітника і запросити вашого персонального адвоката для захисту. Він же буде постійно перебувати поруч з вами, і надавати як юридичну, так і моральну підтримку!